Logistiek medewerker

Ter uitbreiding van het logistieke team in het magazijn zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker. Hou jij er van om iedere weer klanten blij te maken met de spullen die zij besteld hebben?

DIT GA JE DOEN

Iedere dag zorg jij er voor dat de pakketten klaar gemaakt worden voor verzending. De pakketten die je verstuurt, gaan door heel Europa! Doordat wij veel glas versturen heb je een grote verantwoordelijkheid dat pakketten op de juiste manier ingepakt worden. Daarnaast ondersteun je je collega’s bij het netjes houden van de voorraad en je zorgt ervoor dat deze altijd klopt.

Benieuwd hoe je dag eruit ziet?

BEKIJK JE WERKDAG

WAT VRAGEN WIJ VAN JE

 • Een inzetbaarheid van minimaal 28 uur
 • Je bent secuur en gestructureerd
 • Harde werkmentaliteit die fysiek goed in conditie is

DIT BIEDEN WIJ JE

 • Goede logistieke werkomgeving
 • Uitdagende functie met afwisselend werk
 • Uitstekend salaris conform CAO
 • Reiskosten vergoeding
 • Een gezellige werkomgeving in een familiair team

Klaar om te solliciteren?

Of misschien heb je nog meer vragen over deze functie? Neem gerust contact op met Leander door hem te mailen op leander@lampentotaal.nl of bel naar 0488-750930. Wil je solliciteren op deze vacature? Scroll dan naar beneden en vul het formulier in.

NEEM CONTACT OP MET LEANDER

Solliciteer als logistiek medewerker

Kom jij ons team versterken als logistiek medewerker? Solliciteer dan direct door het formulier hierin

  Solliciteer als logistiek medewerker

  Natuurlijk is geen één dag hetzelfde bij ons. Helemaal niet als logistiek medewerker. Toch willen we je een indruk geven van wat je kunt verwachten.

  08:30 – 10:00

  Je begint de dag met het picken van de voorraad orders. Vervolgens pak je deze in en zet je ze direct klaar.

  10:00 – 10:15

  Omdat je veel op een dag loopt, pak je met z’n allen even een kwartiertje pauze.

  10:15 – 12:30

  Na je pauze is er veel nieuwe vracht binnen gekomen. De meeste producten gaan vandaag ook weer de deur uit naar klanten toe. Je verwerkt inkomende goederen en zet deze direct klaar om te verzenden.

  12:30 – 13:00

  Lunch tijd! In de kantine heb je alle tijd om je lunche te nuttigen. Ga je daarna nog een potje poolen of darten tegen een van je collega’s? Of misschien woon je in de buurt en ga je liever thuis even eten? De keuze is aan jou.

  13:00 – 15:00

  Na je lunch zorg je ervoor dat de nieuwe orders weer verzameld en verwerkt worden. Er komt nog steeds nieuwe vracht binnen die ook weer direct verwerkt wordt.

  15:00 – 15:15

  Weer even een kopje koffie of thee! Je hebt het verdiend! Misschien wilt een van je collega’s wel revenge voor het potje darten wat hij net je verloren hebt.

  15:15 – 17:00

  Je hebt even tijd om want voorraad schappen te tellen. Je verwacht natuurlijk geen fouten, maar het kan altijd voorkomen. Je corrigeert ze direct zodat alles weer goed staat.

  17:00 – 18:00

  De laatste lichting bestellingen die klaar staan moeten nog ingepakt worden. Al onze pakketten worden goed verpakt om ervoor te zorgen dat ze heel aankomen bij de klant.